Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Kustpromenad i Aprilväder | Stubbergaard

Kustpromenad i Aprilväder

Så blev det april med strålande sol och läig västlig vind längs strandpromenaden.
Vårblommor lyser bland ris och visset gräs.Här syns Pestskråp, vitsippor och Klosterliljor.
Pestskråp-2

Vitsippor

Klosterliljor

Havet var ovanligt glittrigt och många solade längs vägen.
Glittrigt hav

I träda

Här är karaktärsfågeln nummer ett längs kuststräckan. Jag har aldrig blivit klok på vad grusvägen formellt kallas. Gravänder ser exotiska ut, har ett speciellt läte och lyser, samman med knölsvanarna, upp vattnet.
Gravand1

Gravand2

Gravand3

Gravand4

om claus

Naturen står mig nära. En kamera finns nästan alltid med mig

relaterat