Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Lulas espressobar | Stubbergaard

Lulas espressobar

Naturligtvis arbetade jag i juli, den varmaste månaden i mannaminne. Först pendlingen mellan Skillinge och Simrishamn och sedan bussen till Lund. En stor tröst i det hela var avstickaren, med fina sambon, till Lulas expressobar på väg hem. En rejäl glassstrut svalkade gott efter 2 timmars hemresa.

Lulas espressobar

om claus

Naturen står mig nära. En kamera finns nästan alltid med mig

relaterat