Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/77/131777/stubbergaard.se/public_html/wp-content/themes/stubbergaard-se/inc/metaboxes/init.php on line 746 Det piper i buskar och snår | Stubbergaard

Det piper i buskar och snår

  • postat i: Djur och natur
  • av: claus
  • kommentarer: Kommentarer inaktiverade för Det piper i buskar och snår

Överallt finns de små fåglarna. Lågtrycket får dem att tryckas ner och stanna till under flytten söderut. De studsar mot fönster och väggar, invaderar skyddade platser i stadsmiljön och, som här, livar upp fönster och altan. Gulliga är dom, kungsfåglarna. Notera fötternas avvikande färg på den springande fågeln.

Kungsfågel 2

Kungsfågel 1

om claus

Naturen står mig nära. En kamera finns nästan alltid med mig

relaterat